OVER MIJ

SEEFTI Consultancy

Veiligheidsleiderschap, veiligheidscultuur en -gedrag

Sander Zwanikken


Veiligheidscultuur - Gedrag- Veiligheidsmanagement - Trainingen en workshop

Sander Zwanikken is eigenaar van het veiligheidskundig adviesbureau SEEFTI Consultancy.


SEEFTI Consultancy adviseert en helpt bedrijven bij het versterken van veiligheidscultuur en verbeteren van veiligheidsmanagementsystemen.


Daarvoor werkte Sander als Principal Consultant bij AdviSafe Risk Management. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring als consultant, auditor en trainer. Sander is algemeen inzetbaar maar focust zich op veiligheidscultuur, veiligheidsklimaat, organisatieverandering en veiligheidsmanagementsystemen.

Hij ontwikkelde, organiseerde en verzorgde meer dan 400 veiligheidsleiderschap workshops voor verschillende sectoren zoals de offshore, bouw- en energiesector en heeft een tiental bedrijven succesvol begeleid bij het implementeren en certificeren van de Safety Culture ladder van de NEN (Onder andere TenneT, Joulz, Kuijpers, APK kabels en Leidingen).


Sinds 2022 is hij tevens geaccrediteerd part-time auditor van de Safety Culture Ladder voor ABOMA Certificering.

De trainingen en workshops van Sander kenmerken zich door een hoog energieniveau, veel enthousiasme en een hoge drive. Zijn trainingen worden goed tot zeer goed geƫvalueerd. De trainingen zijn altijd zeer interactief, afwisselend en doorspekt met humor en plezier.

Sander isRegister HVK'er(MOSHE)


Meer info: https://www.linkedin.com/in/sanderzwanikken/

SEEFTI Consultancy

info@seefti.nl

06-25510319

Dikkeboomweg 17

6542 RJ Nijmegen

KVK: 72247657

BTW: NL001380933B92